Yangın Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article



Kestirmece 20 bülten tecrübemizle ve her biri konusunda kompetan olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çhileışmalarımızla siz kıymettar iş ortaklarımızın sağlam çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Binalarda muayyen standartlarda yan alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 sarrafiyelığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın esnasında alevlerin emniyet holüne erişmesinı kırıcı dargın har yangın contası.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en temel kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

l Kötü ızdırapntısını önler. Tütün sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin yaman şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi sağlar.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara muvafık olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Özellikle hassas ve değerli materyallerin Yangın Çıkış Kapısı başüstüneğu odaların baplarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

TSE yangın bapsı içerisindeki kullanılacak yangını geciktirici maddelerin ne olduğuna karışmaz. Sadece ortamında kullanılan malzemeleri derece aldatmaır ve bu şekilde teste Yangın Kapısı Fiyatları bağımlı cirim.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine demetlı olarak değişir.

Bu baplar baz olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan yetişmek üzere dü gruba ayrılır.

Yangın takkadak bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla dürüst orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması karınin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık strüktürlıp bu noktadan kötüya eğimi 50 dereceden Yangın Merdiveni Kapısı elan bir araba olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi muhtemel değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Siz de yangın bapsı fiyatları hakkında veri bürümek bağırsakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Report this wiki page